een persoonlijke en unieke openingsdans !

Openingsdans

De openingsdans is het hoogtepunt van het trouwfeest. Klassiek of eigentijds, deze eerste dans laat een onvergetelijke indruk na zowel op u, het pasgetrouwde stel, als op de genodigden.

 

Stap voor stap begeleiden we u naar de verwezenlijking van de door u gekozen choreografie. Slow, salsa, wals, rock, tango,

 

Dirty Dancing... of een combinatie van verschillende stijlen.

 

Is het een droom of is het werkelijkheid ? Samen, maken we het mogelijk...

 

Aarzel niet om ons te contacteren.

 

 

Prijs :

 45 €/lesuur (zaal Tubeke)

55 €/lesuur (bij u thuis)

Vrijgezellenparty

Bent U op zoek naar een leuke activiteit voor de vrijgezellenavond van een vriend of vriendin en u denkt aan een dansinitiatie?

 

Een inleiding voor een klassieke dans, een scène uit een film of clip, in overleg bedenken we een choreografie die makkelijk aan te leren is waarmee jullie op D-day nog mee kunnen uitpakken.

 

Prijs :

         45 €/lesuur (zaal Tubeke) (basisprijs=2pers. + 5€ pp)

 

55 €/lesuur (bij U thuis) (basisprijs=2pers. + 5€ pp)

 

 

 

 

 .

 

 

 

 

 

 

Openingsdans in groep

 

of flashmob ?

 

 

Bent U op zoek naar een leuk idee voor een trouw/bedrijfs of ander feest, en wilt U hiermee een spetterende indruk achterlaten, iets waarmee U emoties losmaakt.

 

Een groepschoreografie realiseren samen met vrienden of collega’s. Een verrassing act waarbij U samen de choreografie van Dirty Dancing, Grease of Highschool musical realiseert.

 

 

Welke aanpak : start meerdere maanden op voorhand in de aanloop naar D-day, de voorbereidingen d.w.z. spreek samen af en wij verzorgen de choreo.

 

Prijs :

         45 €/lesuur (zaal Tubeke) (basisprijs=2pers. + 5€ pp)

 

         55 €/lesuur (bij U thuis) (basisprijs=2pers. + 5€ pp)

 

 

 

 

 .